Buscar
  • sandra rodericks

"La història de la Greta"

Aquesta és una biografia no oficial de la Greta Thunberg per nens i nenes.En poques pàgines mostra com va començar el moviment dels "divendres pel futur" i que va motivar la Greta, amb 15 anys, a plantar-se davant el parlament suec i manifestar-se per intentar cridar l'atenció dels polítics per tal d'aturar el canvi climàtic.


És un llibre perquè els lectors prenguin consciència de que no ets massa petit per fer coses grans.

A més, al final del llibre hi ha un interessant glosari amb termes relacionats amb el canvi climàtic que crec que és molt útil.

Últimament estem veient com creix l'interès en els llibres de no-ficció per nens i joves. Llibres sobre coneixement, sobre moviments socials, sobre història...


Serà una tendència, una moda, iniciada pel llibre "Contes de bona nit per a nenes rebels"? o hi ha realment interès per part dels nens en tots aquests temes d'actualitat?


Sigui com sigui, celebrem la seva publicació! Afegir que sovint són llibres estèticament molt atractius, amb il.lustracions modernes i cuidades i formats vistosos.


Per a més informació: https://www.youtube.com/watch?v=FWsM9-_zrKo


Agradarà especialment a nens i nenes +10


#GretaThunberg #EstrellaPolar #lij #literaturainfantil #unpamdospams #elplaerdelalectura #noficció #actualitat #fridaysforfuture


18 vistas
  • Gris Icono de Instagram

(c) 2018 by Sandra Rodericks. Proudly created with Wix.com

(c) Illustration by Maria Guitart