Buscar
  • sandra rodericks

El Llibre Guinness dels Rècords

Doncs si. Aquest és un dels llibres que més èxit tenen a casa i que any rere any demanen amb ànsia i expectació.

No ho hauria dit mai, però des que va arribar gairebé per casualitat, els nostres fills i els seus amics esperen la nova edició anual com els frikis d'Appel esperen l'últim model cada any...Es un llibre que recull rècords mundials, dels des més absurds com ara quin va ser el rinoceront d'origami més gran; els més llefiscosos, com ara la persona amb les ungles més llargues del món; els més curiosos, com ara quina au té el rècord d'estar-se més temps volant a l'aire; o rècords per guanyar partides de trivial, com ara quin ha estat l'àlbum de música més venut de la història.


Una es pregunta, primer si tota aquesta informació anecdòtica interessa als nens, i si que ho llegeixin serveix de res.


La resposta és si i si.


Els interessa moltíssim. El llibre inclou molta imatge, però també molt text i caixes petites amb detalls. S'ho llegeixen absolutament tot, una i una altra vegada.

I el més curiós és que ho retenen.


Més d'una vegada veient les noticies o algún documental o concurs per la tele, han fet un comentari o han dit una resposta que sabien gràcies a les curiositats del Llibre Guinness dels Rècords.


Per què funciona? Docs perquè el llibre ofereix informació molt fragmentada, molt curiosa i molt variada. Poden agafar-lo un dia i llegir una petita caixa i ja està, o es poden tirar una hora fullejant-lo sense parar.

Es tracta d'informació real, que té a veure amb el món on ells viuen, i això els encanta.


És un llibre fantàstic per regalar en aniversaris!

Per a més informació: http://www.guinnessworldrecords.com/


Agradarà especialment a nens i nenes +7 (encara que, per la nostra experiència els agrada més als nens)


#GuinnessWorldRecords #EditorialPlaneta #llibreregal #lij #literaturainfantil #unpamdospams #elplaerdelalectura #noficció


12 vistas
  • Gris Icono de Instagram

(c) 2018 by Sandra Rodericks. Proudly created with Wix.com

(c) Illustration by Maria Guitart